Siden oppdateres ikke; Hard refresh

Noen ganger må man ta en hard refresh for å tømme lokal maskin for hurtigminne.

En hard refresh/oppdatering sletter nettleserens buffer for en bestemt side, og tvinger den til å laste den nyeste versjonen som inkluderer endringer i stilark eller andre script. Noen ganger når et nettsted er oppdatert, blir endringene ikke sett med en gang fordi nettleseren fortsatt bruker en eldre versjon av siden som hjelper nettleseren til å laste inn sider raskere.

Hvis du klikker oppdateringsikonet i adresselinjen til nettleseren, er dette IKKE det samme som en hard refresh/oppdatering.

En hard refresh/oppdatering gjøres på følgende måte:

PC: ctrl+shift+r
MAC: ⌘+⇧+R