Lage et menypunkt

For å lage et nytt menypunkt på nettstedet ditt, må du opprette en ny, synlig kategori i kategoritreet.

1. Velg skillearket Innhold

2. Klikk på kategorien du vil plassere menypunktet under.

3. Trykk Lag underkategori-knappen i tittellinjen.

4. Skriv inn kategorinavnet. Det er kategorinavnet som blir brukt i menyen på nettstedet ditt.

5. Du kan skrive inn en beskrivelse. Vanligvis blir beskrivelsen bare brukt i CorePublish for å hjelpe deg og huske hva denne kategorien er ment å inneholde. Spesielt når det er flere forfattere og redaktører, er det lurt å bruke litt tid på beskrivelsen slik at alle forstår hvordan du har tenkt.

6. Når du lager en ny kategori arver den alle innstillingene fra foreldrekategorien sin, så hvis du ønsker at den nye kategorien skal være publisert på nettstedet, åpen for alle besøkende og synlig i menyen, kan du sannsynligvis la alle foreslåtte valg stå som de er.

7. Avslutt med lagre-knappen nede til høyre.