Bytte ut filinnhold

Med CorePublish sitt multimediaarkiv er det enkelt å bytte ut innholdet i en fil. Et godt eksempel kan være at du har et bilde av en av de ansatte på nettstedet ditt. Vedkommende slutter og du tar et nytt bilde av den nye ansatte. Dette vil du bruke i stedet.

For å være sikker på at det nye bildet blir brukt på alle plassene det gamle ble brukt, er det lettest å bytte ut filinnholdet:

1. Velg skillearket Filer for å åpne multimediaarkivet.

2. Velg mappen det gamle bildet ligger i.

3. Klikk på det gamle bildet.

Nederst på siden finner du avsnittet Bytt ut filinnhold

4. Finn det nye bildet.

5. Velg Lagre

Når du gjør slike omfattende endringer er det greit å sjekke bruk av filen først, slik at du er sikker på at du ser alle konsekvenser av endringen du gjør.